Bo Burger
Bo Burger może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,93 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 504 kalorie, 50g białka, oraz 21 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz amerykański ser, mieloną wołowinę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt, Przepis na hamburgera wołowego (Elvis Burger z sałatką i korniszonami), oraz New York Burger Week: Precel Burger z piwnym serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużej misce doprawić mieloną wołowinę solą i pieprzem.
Dodaj 1/2 szklanki zimnej wody i wymieszać ręcznie, aż mięso wchłonie całą wodę(woda utrzymuje hamburgery wilgotne i soczyste). Kształt na 4 paszteciki.
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu. Spryskaj patelnię nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Dodaj hamburgery i gotować do żądanej temperatury, o 8 do 10 minut na stronie średnio dobrze.
Zdjąć hamburgery z patelni i odstawić.
Dodaj plasterki cebuli do tej samej patelni i gotować, aż złoty kolor z obu stron, uważając, aby zachować je w całych plasterkach. Powinno to zająć około 3 minut na stronę.
Zdjąć z patelni i odstawić.
Rozbij jajka na tej samej patelni i gotuj, aż żółtko nie będzie ciekłe. Ostrożnie wyjąć z patelni.
Połóż spód 4 bułek hamburgerowych na płaskiej powierzchni. Wierzch każdej bułki z Hamburgerem. Top hamburgery z 1 jajko, plaster cebuli, 1 plaster sera, a następnie górną bułkę. Lekko naciśnij kanapki razem z ręką.
Umieścić kanapki na patelni i gotować przez 1 minutę z każdej strony, aby smażyć bułki.
Podawać z frytkami i ogórkami.