Blueberry Squares może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 108 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. 13 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, sodę oczyszczoną, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Blueberry Squares, Jagodowe Placki Owsiane, oraz Blueberry Squares dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
W maszynce umieścić ciecierzycę, 1/2 szklanki płatków owsianych, 1/2 szklanki brązowego cukru, 1/4 szklanki oliwy z oliwek, 2 łyżeczki ekstraktu waniliowego, proszek do pieczenia, 1/4 łyżeczki sody oczyszczonej i sól. Zmiksować do konsystencji przypominającej ciasto; nacisnąć na patelnię do pieczenia o wymiarach 8x11 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Posypka Pomarańczowa Lub Cukier Pomarańczowy
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Płatki Owsiane
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
48 Do 56 Cukierków Life Savers
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
3
Piec ciasto w nagrzanym piekarniku, aż chrupiące i lekko rumiane, 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Połącz jagody, biały cukier i sok z cytryny w rondlu; gotuj na średnim ogniu, aż Borówki zmniejszą się, 10 do 15 minut.
Wymieszaj 1 1/2 szklanki płatków owsianych, mąkę, 1/2 szklanki brązowego cukru, 1/4 szklanki oliwy z oliwek, 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego i 1/2 łyżeczki sody oczyszczonej razem w dużej misce, aż do konsystencji okruchów chleba.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż do bulgotania nadzienia z jagód i lekko rumianego kruszonka, około 20 minut. Ostudzić i pokroić w kwadraty. Resztki przechowywać w lodówce.