Blueberry Dream Bars

Blueberry Dream Bars
Need a wegetariańska przystawka? Blueberry Dream Bars może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 400 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 9 i kosztuje $1.17 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka masła, soli, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Spróbuj Blueberry Dream Pie, Dream Bars, oraz Dream Bars dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 1-do 2-quart patelni, wymieszać razem 1/4 szklanki cukru, jagody, i 1 1/4 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień, aby utrzymać gotować, przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż jagody będą miękkie i większość płynu zostanie wchłonięta, o 45 protokół. Schłodzić do ostygnięcia, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Tymczasem w misce lub w misce robota kuchennego, wymieszać lub wirować mąkę, owies, sól i pozostałe 3/4 szklanki cukru, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Pokrój w maśle lub pulsie, aż mieszanina utworzy grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Dodaj żółtko i wymieszaj lub pulsuj, aż mieszanina połączy się w kruchym cieście. Podziel na pół. Naciśnij połowę mieszaniny równomiernie na dnie maślanej 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia. Schłodzić patelnię i zarezerwowane ciasto podczas napełniania chłodzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
5
Na patelni równomiernie rozprowadzić mieszankę borówkową na skórce, następnie posypać i równomiernie pokleić pozostałą połowę ciasta na warstwę Borówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Piec w 350; regularne lub Piec konwekcyjny, aż top jest rumiane i nadzienie jest bulgotanie wokół krawędzi, 35 do 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
7
Ostudzić około 15 minut, a następnie pokroić w kwadraty.
8
Podawać na ciepło lub pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia1
Magazyn