Blue Ribbon Peach Praline Pie
Blue Ribbon Peach Praline Pie może być tylko deser, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.5 za porcję. Jedna porcja zawiera 1438 kalorii, 16G białka, oraz 84g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać szybkie gotowanie tapioka, masło, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Blue Ribbon Peach Praline Pie, Blue Ribbon Rustic Peach Cobbler, oraz Klopsiki Blue Ribbon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. wyłóż blachę do pieczenia z folią. W dużej misce połącz 4 szklanki obranych, pokrojonych brzoskwiń (około 4 średnich brzoskwiń), 1/2 szklanki cukru, 3 1/2 łyżki. szybkie gotowanie tapioki i 1 łyżeczka. sok z cytryny.
W małej misce wymieszaj 1/2 szklanki mąki uniwersalnej, 1/4 szklanki zapakowanego brązowego cukru i 1/2 szklanki orzechów pekan. Używając opuszków palców lub widelca, pokrój w 4 łyżki. zimne niesolone masło, aż mieszanina będzie krucha.
Posypać 1/3 mieszanki pralin na dnie 1 (9-calowy) unbaked deep-dish Pie powłoki; przykryć mieszaniną brzoskwini.
Pozostałą masę pralinową posypać brzoskwiniami.
Ułożyć ciasto na przygotowanej blasze i piec przez 10 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177° i piec, aż brzoskwinie będą miękkie, a polewa będzie złotobrązowa, od 25 do 30 minut dłużej.