Blue Corn Tortilla Crusted Red Snapper z winegretem Poblano i słodką cebulowo-kukurydzianą relikwią
Need a pescatarian main course? Niebieska kukurydziana Tortilla Crusted Red Snapper z winegretem Poblano i słodkim cebulowo-kukurydzianym smakiem może być super przepis do wypróbowania. Na 7,01 zł za porcję, ten przepis okładki 57% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 4. Jedna porcja zawiera 1706 kalorii, 59G białka, oraz 101 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz creme fraiche, poblanos, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na spektakularny wynik spoonacular 90%. Spróbuj Kukurydza Cukrowa, Poblano + Cebula Kukurydza Żółta Quesadillas, Blue Tortilla - Kurczak W Skorupach Z Sałatką Kukurydzianą, oraz Miękkie Tacos kukurydziane z pieczonymi słodkimi ziemniakami, papryką Poblano i kukurydzą podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dla Snappera: doprawić jajka i mąkę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
2
Umieść chipsy tortilla w robocie kuchennym i pulsuj, aż chipsy będą drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Niebieskie Chipsy Tortilla
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Jajka, mąkę i zmielone tortille umieścić w 3 oddzielnych miseczkach. Filety przyprawiamy lekko z obu stron solą i pieprzem. W dużej patelni saute na średnim ogniu podgrzej olej. Każdy filet pogłębiamy w mące i strząsamy z nadmiaru. Zanurz w ubitym jajku i pozwól, aby nadmiar kapał. Zanurz w ziemi tortille i smażyć przez 3 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Filety Z Lucjana
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Różne Krakersy Lub Chipsy Pita
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Skropić winegretem i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu
5
W przypadku winegretu: w blenderze połącz poblanos, cebulę i sok z limonki i zmiksuj do uzyskania gładkości. Podczas pracy miksera dodawaj olej powoli, aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Ryby można sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Attems Ramato Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 14 dolarów za butelkę.
Attems Ramato Pinot Grigio
Pinot Grigio Ramato kontynuuje tradycję Republiki Weneckiej, ponieważ "ramato", czyli coppery, było terminem odnoszącym się do Pinota Grigio w umowach. Specjalna praktyka winifikacji doprowadziła do użycia tego terminu: moszcz pozostaje w kontakcie ze skórkami przez 24 godziny i ta praktyka nadaje winu bardzo charakterystyczny miedziany odcień. Attems Cupra Ramato szczyci się bogatym, owocowym bukietem i otwiera się na podniebienie pełne i ciężkie, z wieloaspektowymi flavors.It jest idealny w połączeniu z tłustymi rybami, z delikatnym lub roślinnym antipasti, idealnym towarzyszem letnich potraw i jest pyszny, a także aperitifem.