Blue Corn Crab Cakes with Black Olive-Red Pepper Relish and Basil Vinaigrette
Blue Corn Crab Cakes with Black Olive-Red Pepper Relish and Basil Vinaigrette may be just the hor d ' oeuvre you are searching for. Jedna porcja zawiera 517 kalorii, 26g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 5,1 USD za porcję. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, miód, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 6 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 65%. Spróbuj Dziki pasiasty Bass na parze z żółtą papryką Romesco, czerwoną papryką-czarną oliwką i oliwą Pietruszkowo-czosnkową, Ciastka krabowe ze słodką kukurydzą, oraz Ciastka krabowe z grillowaną kukurydzą podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej 2 łyżki oleju w średniej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać cebulę, czosnek i jalapenos i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia.
5
W misce do mieszania ubić chrzan, musztardę, creme fraiche do połączenia. Wymieszać z mieszaniną cebulową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
Oliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Dodać mięso krabowe i 2 łyżki mąki i delikatnie złożyć, aby połączyć; doprawić solą i pieprzem. Jeśli mieszanina wydaje się zbyt luźna, dodaj więcej mąki, łyżek naraz. Przechowywać w lodówce, przykryte przez co najmniej 1 godzinę lub do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Crabmeat
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
7
Schłodzoną mieszaninę krabów podzielić na 8 pasztecików o grubości około 1/2 cala. Pogłębić każde ciasto w chipsach kukurydzianych lub mączce kukurydzianej i odciąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Kukurydziane
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Krab
8
Pozostałe 4 łyżki oliwy z oliwek rozgrzać na dużej patelni nonstick saute na dużym ogniu i smażyć ciasta przez około 3 minuty z każdej strony, lub aż chrupiące i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Umieść 2 ciastka krabowe na talerzu obiadowym i ułóż każde ciasto łyżką smaczku i skrop winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Krab
10
Wszystkie składniki połączyć w małej misce i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
11
Odstawić w temperaturze pokojowej na co najmniej 30 minut przed podaniem.
12
Połącz bazylię, majonez, ocet i trochę wody w blenderze i zmiksuj do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
13
Dodaj miód, oliwę z oliwek i sól do smaku i zmiksuj jeszcze kilka sekund.;
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślane chardonnay jest idealne dla przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć ciepło. Meadowcroft Los Carneros Chardonnay z oceną 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
Meadowcroft Los Carneros Chardonnay
Aromaty gruszki Anjou, jabłka Fuji i nuty cytryny verbenaspring ze szkła. Złożone nuty wanilii i pieczeń dopełniają subtelne tosty dębowe. To wino ma piękną równowagę i utrzymujące się wykończenie. Los Carneros Chardonnay 2017 z wdziękiem połączy się z deską do sera i wędlin. Wino to uzupełniałoby również przystawki,takie jak pieczony Halibut z cytryną, oliwkami i rozmarynem; Pieczony kurczak w solance z maślanki;lub makaron Carbonara.