Blue Corn Crab Cakes with Black Olive-Red Pepper Relish and Basil Vinaigrette

Blue Corn Crab Cakes with Black Olive-Red Pepper Relish and Basil Vinaigrette
Blue Corn Crab Cakes with Black Olive-Red Pepper Relish and Basil Vinaigrette may be just the hor d ' oeuvre you are searching for. Jedna porcja zawiera 517 kalorii, 26g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 5,1 USD za porcję. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, miód, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 6 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 65%. Spróbuj Dziki pasiasty Bass na parze z żółtą papryką Romesco, czerwoną papryką-czarną oliwką i oliwą Pietruszkowo-czosnkową, Ciastka krabowe ze słodką kukurydzą, oraz Ciastka krabowe z grillowaną kukurydzą podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej 2 łyżki oleju w średniej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać cebulę, czosnek i jalapenos i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia.
5
W misce do mieszania ubić chrzan, musztardę, creme fraiche do połączenia. Wymieszać z mieszaniną cebulową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Dodać mięso krabowe i 2 łyżki mąki i delikatnie złożyć, aby połączyć; doprawić solą i pieprzem. Jeśli mieszanina wydaje się zbyt luźna, dodaj więcej mąki, łyżek naraz. Przechowywać w lodówce, przykryte przez co najmniej 1 godzinę lub do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
CrabmeatCrabmeat
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
7
Schłodzoną mieszaninę krabów podzielić na 8 pasztecików o grubości około 1/2 cala. Pogłębić każde ciasto w chipsach kukurydzianych lub mączce kukurydzianej i odciąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy KukurydzianeChipsy Kukurydziane
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
KrabKrab
8
Pozostałe 4 łyżki oliwy z oliwek rozgrzać na dużej patelni nonstick saute na dużym ogniu i smażyć ciasta przez około 3 minuty z każdej strony, lub aż chrupiące i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Umieść 2 ciastka krabowe na talerzu obiadowym i ułóż każde ciasto łyżką smaczku i skrop winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
KrabKrab
10
Wszystkie składniki połączyć w małej misce i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Odstawić w temperaturze pokojowej na co najmniej 30 minut przed podaniem.
12
Połącz bazylię, majonez, ocet i trochę wody w blenderze i zmiksuj do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
13
Dodaj miód, oliwę z oliwek i sól do smaku i zmiksuj jeszcze kilka sekund.;
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych

Składniki

22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuszyfonada bazyliowaszyfonada bazyliowa4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemączka kukurydziana niebieskamączka kukurydziana niebieska591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecreme fraiche lub kwaśna śmietanacreme fraiche lub kwaśna śmietana32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuMusztarda DijonMusztarda Dijon22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumąka instant (zalecane: Wondra)mąka instant (zalecane: Wondra)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane świeże liście bazyliiposiekane świeże liście bazylii2goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany2Batoniki toffi Heath1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepreparowany chrzan, osuszonypreparowany chrzan, osuszony2jalapenos, pokrojone w kostkęjalapenos, pokrojone w kostkę591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwki Kalamata, pestki i posiekaneoliwki Kalamata, pestki i posiekane8krewetki i żyłkiSól koszernaSól koszerna907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgekostka krabowa, zbieranakostka krabowa, zbierana591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia62 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1( bakłażany)czerwona cebula, pokrojona w kostkęczerwona cebula, pokrojona w kostkę2papryka czerwona pieczona, obrana, obrana i pokrojona w kostkępapryka czerwona pieczona, obrana, obrana i pokrojona w kostkę8krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz8krewetki i żyłkiWodaWoda22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuocet winny białyocet winny biały32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuocet winny białyocet winny biały

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślane chardonnay jest idealne dla przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć ciepło. Meadowcroft Los Carneros Chardonnay z oceną 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
Meadowcroft Los Carneros Chardonnay
Meadowcroft Los Carneros Chardonnay
Aromaty gruszki Anjou, jabłka Fuji i nuty cytryny verbenaspring ze szkła. Złożone nuty wanilii i pieczeń dopełniają subtelne tosty dębowe. To wino ma piękną równowagę i utrzymujące się wykończenie. Los Carneros Chardonnay 2017 z wdziękiem połączy się z deską do sera i wędlin. Wino to uzupełniałoby również przystawki,takie jak pieczony Halibut z cytryną, oliwkami i rozmarynem; Pieczony kurczak w solance z maślanki;lub makaron Carbonara.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 6 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn