Blue Corn Crab Cakes with Black Olive-Red Pepper Relish and Basil Vinaigrette

Blue Corn Crab Cakes with Black Olive-Red Pepper Relish and Basil Vinaigrette
Blue Corn Crab Cakes with Black Olive-Red Pepper Relish and Basil Vinaigrette may be just the hor d ' oeuvre you are searching for. Jedna porcja zawiera 517 kalorii, 26g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 5,1 USD za porcję. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, miód, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 6 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 65%. Spróbuj Dziki pasiasty Bass na parze z żółtą papryką Romesco, czerwoną papryką-czarną oliwką i oliwą Pietruszkowo-czosnkową, Ciastka krabowe ze słodką kukurydzą, oraz Ciastka krabowe z grillowaną kukurydzą podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej 2 łyżki oleju w średniej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać cebulę, czosnek i jalapenos i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia.
5
W misce do mieszania ubić chrzan, musztardę, creme fraiche do połączenia. Wymieszać z mieszaniną cebulową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Dodać mięso krabowe i 2 łyżki mąki i delikatnie złożyć, aby połączyć; doprawić solą i pieprzem. Jeśli mieszanina wydaje się zbyt luźna, dodaj więcej mąki, łyżek naraz. Przechowywać w lodówce, przykryte przez co najmniej 1 godzinę lub do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
CrabmeatCrabmeat
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
7
Schłodzoną mieszaninę krabów podzielić na 8 pasztecików o grubości około 1/2 cala. Pogłębić każde ciasto w chipsach kukurydzianych lub mączce kukurydzianej i odciąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy KukurydzianeChipsy Kukurydziane
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
KrabKrab
8
Pozostałe 4 łyżki oliwy z oliwek rozgrzać na dużej patelni nonstick saute na dużym ogniu i smażyć ciasta przez około 3 minuty z każdej strony, lub aż chrupiące i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Umieść 2 ciastka krabowe na talerzu obiadowym i ułóż każde ciasto łyżką smaczku i skrop winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
KrabKrab
10
Wszystkie składniki połączyć w małej misce i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Odstawić w temperaturze pokojowej na co najmniej 30 minut przed podaniem.
12
Połącz bazylię, majonez, ocet i trochę wody w blenderze i zmiksuj do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
13
Dodaj miód, oliwę z oliwek i sól do smaku i zmiksuj jeszcze kilka sekund.;
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek

Składniki

23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaszyfonada bazyliowaszyfonada bazyliowa4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemączka kukurydziana niebieskamączka kukurydziana niebieska591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecreme fraiche lub kwaśna śmietanacreme fraiche lub kwaśna śmietana33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaMusztarda DijonMusztarda Dijon23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamąka instant (zalecane: Wondra)mąka instant (zalecane: Wondra)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane świeże liście bazyliiposiekane świeże liście bazylii2goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany2Batoniki toffi Heath1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepreparowany chrzan, osuszonypreparowany chrzan, osuszony2jalapenos, pokrojone w kostkęjalapenos, pokrojone w kostkę591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwki Kalamata, pestki i posiekaneoliwki Kalamata, pestki i posiekane8krewetki i żyłkiSól koszernaSól koszerna9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.kostka krabowa, zbieranakostka krabowa, zbierana591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia63 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1( bakłażany)czerwona cebula, pokrojona w kostkęczerwona cebula, pokrojona w kostkę2papryka czerwona pieczona, obrana, obrana i pokrojona w kostkępapryka czerwona pieczona, obrana, obrana i pokrojona w kostkę8krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz8krewetki i żyłkiWodaWoda23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaocet winny białyocet winny biały33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaocet winny białyocet winny biały

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślane chardonnay jest idealne dla przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć ciepło. Meadowcroft Los Carneros Chardonnay z oceną 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
Meadowcroft Los Carneros Chardonnay
Meadowcroft Los Carneros Chardonnay
Aromaty gruszki Anjou, jabłka Fuji i nuty cytryny verbenaspring ze szkła. Złożone nuty wanilii i pieczeń dopełniają subtelne tosty dębowe. To wino ma piękną równowagę i utrzymujące się wykończenie. Los Carneros Chardonnay 2017 z wdziękiem połączy się z deską do sera i wędlin. Wino to uzupełniałoby również przystawki,takie jak pieczony Halibut z cytryną, oliwkami i rozmarynem; Pieczony kurczak w solance z maślanki;lub makaron Carbonara.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 6 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn