Blue Chip Nachos
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Blue Chip Nachos spróbować. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. Mieszanka butelkowanej glazury balsamicznej, twarogu, lekko marszczonych chipsów ziemniaczanych i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 17 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Blue Chip Nachos, Blue Corn Chip Nachos z serem Pepper Jack, oraz Black & Blue Burger Nachos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Sery i śmietanę połączyć w małej misce, dobrze mieszając.
Rozłóż całe chipsy ziemniaczane w podwójnej warstwie na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia. Ser Dollop na chipsy ziemniaczane.
Posypać orzechami włoskimi.
Piec w 400 przez 5 minut lub do ogrzania.
Wyjąć z piekarnika i ostrożnie wsunąć wióry i pergamin na drewnianą deskę.
Posypać ziołami; skropić żądaną ilością szkliwa balsamicznego.