BLT: Sałatka z wołowiną, porem i pomidorami - z sosem z boczku-dodatkowo

BLT: Sałatka z wołowiną, porem i pomidorami - z sosem z boczku-extran to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 880 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.55 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, sól i pieprz, zalej wodą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Blt: Sałatka Z Wołowiną, Porem I Pomidorami, Sałatka z boczku, sałaty i pomidorów wiśniowych z sosem Aioli, oraz Grillowana sałatka wołowo-pomidorowa z sosem chrzanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać patelnię grillową lub grillować na średnim ogniu.
Doprowadzić steki do temperatury pokojowej, skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i doprawić solą i pieprzem po obu stronach.
Steki umieścić na grillu, gotować mięso 10 do 12 minut na różowe centra. Obróć dwa razy i pozostaw mięso na 5 minut przed krojeniem.
Podczas gotowania mięsa, brązowy boczek w mżawce oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia w średniej do dużej patelni na średnim ogniu.
Posiekaj pory, a następnie mocz w dużej misce z wodą lub oddziel posiekane pory, biegnąc pod wodą. Pory osuszyć ręcznikiem kuchennym.
Ugotowany boczek ułożyć na papierowych ręcznikach do osuszenia.
Wylać wszystko, ale o łyżce kapieli z boczku, a następnie dodać pory i więdnąć. Ugotowane pory doprawiamy solą i peppe do smaku.
Przełożyć ugotowany boczek do robota kuchennego i dodać Worcestershire, ocet, musztardę, trochę czarnego pieprzu i odrobinę wody. Włącz procesor i przesyłaj strumieniowo w 1/2 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Na każdym talerzu obiadowym ułóż łóżko z rozdrobnionych rzymskich i grubo pokrojonych pomidorów. Pokroić mięso na ziarno steku. Stek ułożyć na pokrojonych pomidorach. Pory rozsypać na pokrojonych stekach i polać sosem z boczku na wierzch.