BLT: Sałatka z wołowiną, porem i pomidorami - z sosem z boczku-dodatkowo

BLT: Sałatka z wołowiną, porem i pomidorami - z sosem z boczku-dodatkowo
BLT: Sałatka z wołowiną, porem i pomidorami - z sosem z boczku-extran to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 880 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.55 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, sól i pieprz, zalej wodą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Blt: Sałatka Z Wołowiną, Porem I Pomidorami, Sałatka z boczku, sałaty i pomidorów wiśniowych z sosem Aioli, oraz Grillowana sałatka wołowo-pomidorowa z sosem chrzanowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać patelnię grillową lub grillować na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Doprowadzić steki do temperatury pokojowej, skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i doprawić solą i pieprzem po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
3
Steki umieścić na grillu, gotować mięso 10 do 12 minut na różowe centra. Obróć dwa razy i pozostaw mięso na 5 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Podczas gotowania mięsa, brązowy boczek w mżawce oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia w średniej do dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Posiekaj pory, a następnie mocz w dużej misce z wodą lub oddziel posiekane pory, biegnąc pod wodą. Pory osuszyć ręcznikiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
Ugotowany boczek ułożyć na papierowych ręcznikach do osuszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
7
Wylać wszystko, ale o łyżce kapieli z boczku, a następnie dodać pory i więdnąć. Ugotowane pory doprawiamy solą i peppe do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
8
Przełożyć ugotowany boczek do robota kuchennego i dodać Worcestershire, ocet, musztardę, trochę czarnego pieprzu i odrobinę wody. Włącz procesor i przesyłaj strumieniowo w 1/2 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
9
Na każdym talerzu obiadowym ułóż łóżko z rozdrobnionych rzymskich i grubo pokrojonych pomidorów. Pokroić mięso na ziarno steku. Stek ułożyć na pokrojonych pomidorach. Pory rozsypać na pokrojonych stekach i polać sosem z boczku na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia54
Magazyn