Krew pomarańczowy-przegrzebek Seviche może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 78 kalorii. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz paprykę, ostry sos Sriracha, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przegrzebek Seviche, Przegrzebek - Papaja Seviche, oraz Przegrzebek Seviche Z Daikonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić średni rondel osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj przegrzebki i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
3
Spuścić przegrzebki i rozłożyć je na dużym talerzu. Przykryć folią i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
4
W dużej nieaktywnej misce ubijamy soki z limonki, cytryny, ananasa i pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(kubańska Mieszanka Przypraw)
Drobna Sól Do Brzegów Szklanek
Skórki Z Cytryny
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Ubij w mleku kokosowym, sosie sojowym i Sriracha i doprawić solą i pieprzem. Wymieszać przegrzebki, przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sriracha
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
W średniej misce ubijamy oliwę z octem i cukrem, doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodaj paprykę, ogórek, marchew i imbir i wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
1-1/2 Uncji Gin
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
8
Używając bardzo ostrego noża, obierz pomarańczę, ostrożnie usuwając cały gorzki biały rdzeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów Szklanek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
9
Pokrój między membranami, uwalniając pomarańczowe odcinki do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry Pomarańczy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Podziel julienned mieszankę warzywną między 8 misek. Za pomocą łyżki szczelinowej, top warzywa z przegrzebki; wlać trochę marynaty na każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Potrójne, Przycięte
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Udekoruj seviche kawałkami pomarańczy i posyp popcornem.