Blonde Brownies II
Jeśli chcesz dodać więcej Amerykański przepisy do twojego pudełka z przepisami, Blond Brownies II może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis służy 24. Za 45 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 233 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. 51 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako deser. Ten przepis od Wszystkichprzepisy wymaga proszku do pieczenia, orzechów włoskich, mąki i jajek. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 22%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Blonde Brownies I, Nie Takie Blond Ciasteczka, oraz Blonde Brownies.
Instrukcje
Rozpuść masło lub margarynę.
Dodaj cukier i dobrze wymieszaj. Super.
Dodaj jajka i wanilię, dobrze wymieszaj.
Dodaj pozostałe składniki oprócz kawałków czekolady.
Włóż do natłuszczonej patelni 9 x 13 cali.
Posyp kawałkami czekolady i piecz w temperaturze 350 stopni F (180 stopni C) przez 20 do 25 minut. Ostudzić i pokroić w paski.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy ciastek. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.