Bliskowschodni Sos Czosnkowy

Bliskowschodni Sos Czosnkowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj sosu czosnkowego z Bliskiego Wschodu. Jedna porcja zawiera 155 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 10 i koszty 23 grosze za porcję. Jeśli masz olej canolan, sól, ziemniaki russet, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 17%. Spróbuj Bliski Wschód Pomidor Czosnek Ryba, Bliskowschodni Shish Tawook z czosnkiem Aioli, oraz Bliskowschodni czosnek Pieczony kurczak z Zielonym Harissanem i Flatbread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki umieścić w dużym garnku i przykryć osoloną wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu do miękkości, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Odcedzić i przelać do miski; zacieru, aż będzie gładka. Odstawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Włożyć czosnek, sól i sok z cytryny do blendera lub robota kuchennego; wlać wystarczającą ilość oliwy z oliwek, aby lekko pokryć ząbki czosnku. Wymieszać mieszaninę na wysokim poziomie; powoli strumień pozostałej oliwy z oliwek przez górny otwór blendera lub robota kuchennego, aż mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać tłuczone ziemniaki, około 2 do 3 łyżek na raz, do mieszanki czosnku, gdy blender jest jeszcze uruchomiony. Kontynuuj dodawanie ziemniaków, aż wszystkie zostaną włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Przenieść sos do miski i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, 1 godzinę na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn