Blintzes z serem Marylyn

Blintzes z serem Marylyn
Need a wegetariański posiłek poranny? Blintzes z serem Marylyn może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 122 kalorie, 6G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz śmietanę, wodę, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 13%. Spróbuj Blinty Serowe, Blinty Serowe, oraz Blinty Serowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wodę, mleko, jajka, stopione masło, 1/2 łyżeczki soli, 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego i mąkę w pojemniku blendera i zmiksuj, aż mieszanina utworzy gładkie ciasto, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać do miski i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wyczyść Pojemnik blendera, a następnie dodaj twaróg, ser rolniczy, kwaśną śmietanę, cukier, 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego i 1 szczyptę soli. Pulsuj mieszaninę napełniającą kilka razy, aby połączyć, a następnie mieszaj, aż nadzienie będzie gładkie, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
TwarożekTwarożek
Ser FarmerskiSer Farmerski
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Stopić 1 łyżeczka masła w 8-calowej patelni na średnim ogniu, aż piana zniknie z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wlać około 2 łyżki ciasta na rozgrzaną patelnię i zawirować patelnię, aby całkowicie pokryć dno. Gotować, aż krepa będzie nieprzezroczysta i ustawić, 1 do 2 minut, i odstawić, niegotowany bok w dół, na talerzu wyłożonym papierem woskowym. Powtórz z resztą ciasta, masłem na patelni co kilka naleśników w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
NaleśnikiNaleśniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
PatelniaPatelnia
6
Aby napełnić, umieść krepę przed sobą na powierzchni roboczej z gotowaną stroną do góry i umieść około 1 1/2 łyżki nadzienia serowego około 1 1/2 cala od góry krepy. Złóż górną krawędź krepy nad nadzieniem i złóż dwie strony do wewnątrz, aby całkowicie zamknąć ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
7
Zwinąć krepę, aby zamknąć nadzienie, tworząc zwartą wypełnioną rolkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
8
Roztopić 1 łyżeczkę masła, lub w razie potrzeby,na patelni na średnim ogniu. Smażyć blintzes z obu stron, aż nadzienie będzie gorące i brązowe plamy pojawią się na krepie, 1 do 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn