Blini z kawiorem z tapioki, kandyzowanymi owocami, prażonymi orzechami pekan i Crème Fraîche

Blini z kawiorem z tapioki, kandyzowanymi owocami, prażonymi orzechami pekan i Crème Fraîche
Blini z kawiorem z tapioki, kandyzowanymi owocami, prażonymi orzechami pekan i Crème Fraîche może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.27 za porcję. Jedna porcja zawiera 833 kalorii, 11g białka, oraz 54g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką mleko, sól, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Bliny cytrynowe z kawiorem i cebulką Creme Fraîche, Bliny z crème fraîche, pieczeń wołowa i kornichony, oraz Bliny gryczane z wędzonym łososiem i Crème Fraîche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś 3 ćwiartki wody do wrzenia w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj tapiokę i gotuj, aż tapioka będzie czysta, mieszając od czasu do czasu, około 16 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
TapiokaTapioka
3
Odcedzić; spłukać pod zimną wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Przenieść tapiokę do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
TapiokaTapioka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Śmietanę wlać do ciężkiego rondla. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; dodać fasolę. Przynieś na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Żółtka, cukier i sól ubić w średniej misce przez 1 minutę. Stopniowo ubij gorącą śmietanę na żółtka. Powrót mieszaniny do rondla i mieszać na średnim ogniu, aż mieszanina jest wystarczająco gęsta, aby pokryć tył łyżki, o 5 minut; nie gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Przelać krem do średniej metalowej miski. Ustaw nad miską z lodowatą wodą i mieszaj, aż krem ostygnie. Wymieszać 3/4 szklanki kremu do tapioki. Do ahead można wykonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i schłodzić tapiokę i pozostały krem osobno. Cały pozostały krem wymieszać z tapioką, aby rozluźnić przed kontynuowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
TapiokaTapioka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Ziemniaki i pasternak gotować w osobnych średnich rondelkach z wrzącej osolonej wody do bardzo miękkiej, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2
Warzywa dobrze odcedzić, następnie przełożyć na sito ustawione nad średnią miską. Ziemniaki i pasternak przesiać przez sito do miski. Wymieszać z mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
PasternakPasternak
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Ubić mąkę w 3 dodatkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Dodać jajka po 1 na raz, ubijając, aby zmiksować po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Cukier i sól ubić na ciasto. Za pomocą miksera elektrycznego ubijać białka aż będą sztywne, ale nie wyschną. Białka złożyć na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Linia obramowana blachą do pieczenia z folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
Griddle ciepła na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Pędzel z olejem. W partiach, spadek ciasto przez zaokrąglone łyżki stołowe na patelni, rozprzestrzeniania się do postaci 21/2-do 3-calowe rundy. Gotować do brązowego, o 21/2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Przenieś do arkusza. Do ahead można wykonać 1 dzień wcześniej. Ostudzić, przykryć szczelnie folią i schłodzić. Rewarm uncovered w piekarniku 177°, około 7 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Podziel tapiokę na 8 małych miseczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
TapiokaTapioka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Umieścić 1 miskę na każdym z 8 talerzy. Podziel ciepłe bliny między płytki. Ułóż suszone połówki wiśni, kandyzowane plastry moreli i tosty pekan na talerzach.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Na talerzach ułożyć łyżkę crme frache i miodu oraz mały kopiec zmielonego cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon MielonyCynamon Mielony
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami

Składniki

596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkilorann profesjonalna kuchnia®lorann profesjonalna kuchnia®2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikandyzowane czerwone wiśnie, połówkikandyzowane czerwone wiśnie, połówki227Orzechy dowolne (posiekane)filiżanka kandyzowanych lub suszonych moreli (około , pokrojona na pół poziomo, a następnie pokrojona poprzecznie w paski o szerokości 1/4 calafiliżanka kandyzowanych lub suszonych moreli (około , pokrojona na pół poziomo, a następnie pokrojona poprzecznie w paski o szerokości 1/4 cala2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicrème fraîchecrème fraîche3largesbiałka jaj (zarezerwowane z tapioki)białka jaj (zarezerwowane z tapioki)3largesżółtka jaj (rezerwa białek na bliny)żółtka jaj (rezerwa białek na bliny)3largesCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicynamon mielonycynamon mielony1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami227Orzechy dowolne (posiekane)pasternak, obrany, pokrojony w kostkę 1/2 cala (ok. 1 1/2 szklanki)pasternak, obrany, pokrojony w kostkę 1/2 cala (ok. 1 1/2 szklanki)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipekan, tosty, grubo łamanepekan, tosty, grubo łamane1szczyptaSzczypta soliSzczypta soli11 funt cukinii,(duża tuba)(duża tuba)796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata2(zima)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiperłowa tapiokaperłowa tapioka13-calowy kawałek wanilii, podzielony wzdłuż3-calowy kawałek wanilii, podzielony wzdłuż8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOlej roślinnyOlej roślinny3Średnia żółta cebula, posiekanamakaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 calimakaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 cali2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiCytrynowy budyń błyskawicznyCytrynowy budyń błyskawiczny596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki227Orzechy dowolne (posiekane)Ziemniaki Yukon Gold, obrane, pokrojone w kostkę 1/2 cala (ok. 1 1/2 szklanki)Ziemniaki Yukon Gold, obrane, pokrojone w kostkę 1/2 cala (ok. 1 1/2 szklanki)8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyDostępne w niektórych supermarketach i sklepach z żywnością specjalistyczną oraz na rynkach azjatyckichDostępne w niektórych supermarketach i sklepach z żywnością specjalistyczną oraz na rynkach azjatyckich
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn