Blanszowany SOS brokułowy i serowy

Blanszowane brokuły i sos do maczania sera może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 441 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę, serek, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Blanszowane Gai Lan Z Sosem Ostrygowym (Chiński Brokuł), Chrupiący dorsz pacyficzny z sosem Parmezanowo-maślanym i brokułami, oraz Grillowane skrzydełka z kurczaka z pikantnym sosem Chipotle i sosem do maczania z sera pleśniowego-jogurt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zblanszować brokuły, wrzucając różyczki do wrzącej wody na 30 sekund, a następnie odsączając i wlewając do lodowatej wody. Gdy ostygnie, odcedzić i odstawić. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Aby zrobić sos, roztopić masło w garnku na średnim ogniu i posypać mąką.
Ubijamy do połączenia i gotujemy do zgęstnienia, około 1 minuty.
Wlać mleko i podgrzewać, aż zgęstnieje.
Dodać starty ser, ser śmietankowy, sól, przyprawa Cajun, musztarda w proszku i pieprz do smaku. Mieszać do stopienia. Smak i dostosować przyprawy.
Podawać na gorąco z zimnymi brokułami i używać jako sos do zanurzania.