Bittersweet Pudding Pops

Bittersweet Pudding Pops
Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Słodko-gorzki Pudding Pops może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 7 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, skrobia kukurydziana, Kawa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 40 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Słodko-gorzki budyń czekoladowy, Słodko-Gorzki Budyń Czekoladowy, oraz Słodko-Gorzki Budyń Czekoladowy.

Instrukcje

1
W średnim rondlu na średnim ogniu, ubić razem nektar z agawy, kakao w proszku, śmietanę i sól, aż mieszanina dojdzie do gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Zdjąć z ognia.
3
W osobnej misce ubijamy razem kawę i skrobię kukurydzianą. Ubijając stale (zwłaszcza jeśli kawa jest jeszcze ciepła), dodajemy po kolei żółtka, a następnie dodajemy ekstrakt waniliowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Powrót patelni zawierającej mieszaninę kakao do pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Wlać mieszaninę jajek do mieszaniny kakao, stale ubijając na średnim ogniu. Klip na termometr cukierki i trzepaczka trzepaczka. Najprawdopodobniej temperatura przekroczyła już 160 ° F, więc jesteś bezpieczny, pod względem bakterii. Teraz ubijaj przez około 5 minut, aż budyń zgęstnieje i temperatura osiągnie 200 ° F do 99°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Wlać budyń do siedmiu foremek do lodów i zamrozić na noc, aby uzyskać soczysty, czekoladowy letni smakołyk.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Formy Do LodówFormy Do Lodów
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia2
Magazyn