Bittersweet Pudding Pops
Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Słodko-gorzki Pudding Pops może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 7 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, skrobia kukurydziana, Kawa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 40 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Słodko-gorzki budyń czekoladowy, Słodko-Gorzki Budyń Czekoladowy, oraz Słodko-Gorzki Budyń Czekoladowy.
Instrukcje
W średnim rondlu na średnim ogniu, ubić razem nektar z agawy, kakao w proszku, śmietanę i sól, aż mieszanina dojdzie do gotowania na wolnym ogniu.
W osobnej misce ubijamy razem kawę i skrobię kukurydzianą. Ubijając stale (zwłaszcza jeśli kawa jest jeszcze ciepła), dodajemy po kolei żółtka, a następnie dodajemy ekstrakt waniliowy.
Powrót patelni zawierającej mieszaninę kakao do pieca.
Wlać mieszaninę jajek do mieszaniny kakao, stale ubijając na średnim ogniu. Klip na termometr cukierki i trzepaczka trzepaczka. Najprawdopodobniej temperatura przekroczyła już 160 ° F, więc jesteś bezpieczny, pod względem bakterii. Teraz ubijaj przez około 5 minut, aż budyń zgęstnieje i temperatura osiągnie 200 ° F do 99°.
Wlać budyń do siedmiu foremek do lodów i zamrozić na noc, aby uzyskać soczysty, czekoladowy letni smakołyk.