Bita marchewka i pasternak
Bita marchewka i pasternak może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz masło, mielony pieprz, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Krem Cytrynowy Pieczony Łosoś Z Bitym Pasternakiem, Marchew I Pasternak, oraz Smażony Pasternak i marchew.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodaj marchew, przykryj częściowo i gotuj na wolnym ogniu 5 minut.
Dodać pasternak i przykryć częściowo. Dusić, aż warzywa będą bardzo miękkie, o 15 protokół.
Włożyć warzywa do rondla i mieszać na średnim ogniu, aż nadmiar wilgoci wyparuje.
Przenieś do robota kuchennego.
Dodać masło i proces do gładkiej. Doprawić gałką muszkatołową, solą i pieprzem. Może być wykonany 4 godziny wcześniej. Rozgrzać na małym ogniu, często mieszając.