Biszkopty z miodem, anyżem i migdałami

Biszkopty z miodem, anyżem i migdałami
Przepis miód, anyż i migdałowe Biscotti jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten deser ma 81 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 48. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mąki uniwersalnej, jajka, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biscotti migdałowo-anyżowe, Biszkopt Anyżowo-Migdałowy, oraz Biszkopt Anyżowo-Migdałowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić pierwsze 4 składniki w średniej misce, aby wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
W dużej misce ubić olej, cukier, miód, jajka, skórkę cytrynową, anyż i wanilię. Mieszamy w mieszaninie mąki, następnie orzechy. Przykryć i przechowywać w lodówce ciasto, aż dobrze schłodzone, o 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
AnyżAnyż
WaniliaWanilia
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MiódMiód
CukierCukier
JajkoJajko
OrzechyOrzechy
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło i mąka 2 duże blachy do pieczenia. Łyżka ciasto w 3 równe paski (2 na jednym arkuszu, rozmieszczone dobrze od siebie, i 1 na drugim arkuszu). Używając dobrze ułożonych rąk, uformuj paski na 2-calowe szerokości przez 1-calowe kłody.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Piec dzienniki, aż po prostu sprężyste w dotyku, przełączanie i obracanie Patelnie po 10 minut, o 20 łącznie minut (dzienniki będą się rozprzestrzeniać). Schłodzić 15 minut na prześcieradle. Utrzymuj temperaturę pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Używając dużej szpatułki, delikatnie przenieś kłody na powierzchnię roboczą. Za pomocą ząbkowanego noża, pokroić każdą kłódkę po przekątnej w plastry o grubości cala. Ułóż plastry, pokrój stronę w dół, na blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
6
Piec do dolnej strony brązowieje, o 7 protokół. Odwróć ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Piec do dolnej strony brązowieje, o 7 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Przenieść do stojaków i ostudzić (ciasteczka będą chrupiące, gdy ostygną). (Może być wykonane 2 tygodnie wcześniej. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia1
Magazyn