Biszkopty z miodem, anyżem i migdałami
Przepis miód, anyż i migdałowe Biscotti jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten deser ma 81 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 48. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mąki uniwersalnej, jajka, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biscotti migdałowo-anyżowe, Biszkopt Anyżowo-Migdałowy, oraz Biszkopt Anyżowo-Migdałowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić pierwsze 4 składniki w średniej misce, aby wymieszać.
W dużej misce ubić olej, cukier, miód, jajka, skórkę cytrynową, anyż i wanilię. Mieszamy w mieszaninie mąki, następnie orzechy. Przykryć i przechowywać w lodówce ciasto, aż dobrze schłodzone, o 3 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło i mąka 2 duże blachy do pieczenia. Łyżka ciasto w 3 równe paski (2 na jednym arkuszu, rozmieszczone dobrze od siebie, i 1 na drugim arkuszu). Używając dobrze ułożonych rąk, uformuj paski na 2-calowe szerokości przez 1-calowe kłody.
Piec dzienniki, aż po prostu sprężyste w dotyku, przełączanie i obracanie Patelnie po 10 minut, o 20 łącznie minut (dzienniki będą się rozprzestrzeniać). Schłodzić 15 minut na prześcieradle. Utrzymuj temperaturę pieca.
Używając dużej szpatułki, delikatnie przenieś kłody na powierzchnię roboczą. Za pomocą ząbkowanego noża, pokroić każdą kłódkę po przekątnej w plastry o grubości cala. Ułóż plastry, pokrój stronę w dół, na blachach do pieczenia.
Piec do dolnej strony brązowieje, o 7 protokół. Odwróć ciasteczka.
Piec do dolnej strony brązowieje, o 7 minut dłużej.
Przenieść do stojaków i ostudzić (ciasteczka będą chrupiące, gdy ostygną). (Może być wykonane 2 tygodnie wcześniej. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.)