Biszkopty Figowe Czekoladowe

Biszkopty Figowe Czekoladowe
Przepis czekolada figi Biscotti jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 10 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 30. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sól, wanilia, figi, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Biszkopty Z Czekoladą Karmelową, Domowe Fig Newtons, oraz Pieczone Figi Crostini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce, ubić razem mąkę, kakao w proszku, soda oczyszczona, i sól; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
W misce miksera stojaka wyposażonego w mocowanie wiosła, ubij razem masło i cukier, aż będą kremowe, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Dodać jajka i wanilię i ubić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
5
Dodaj suche składniki i ubijaj, aż ciasto się połączy (będzie suche), a następnie wymieszaj z figami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
FigiFigi
6
Ciasto podzielić na dwie równe części. Uformuj każdy kawałek w 12 - na 2-calowy dziennik i umieść na blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piec do gotowane przez, ale nadal miękkie, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, użyj ząbkowanego noża do cięcia biszkoptów na kawałki o grubości 3/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
9
Miejsce z powrotem na blasze do pieczenia i piec do wyschnięcia i tosty, o innym 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
10
Przenieś do stojaka z drutu, aby zakończyć chłodzenie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn