Biszkopty Figowe Czekoladowe
Przepis czekolada figi Biscotti jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 10 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 30. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sól, wanilia, figi, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Biszkopty Z Czekoladą Karmelową, Domowe Fig Newtons, oraz Pieczone Figi Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia z pergaminem.
W średniej misce, ubić razem mąkę, kakao w proszku, soda oczyszczona, i sól; odstawić.
W misce miksera stojaka wyposażonego w mocowanie wiosła, ubij razem masło i cukier, aż będą kremowe, o 3 protokół.
Dodać jajka i wanilię i ubić do połączenia.
Dodaj suche składniki i ubijaj, aż ciasto się połączy (będzie suche), a następnie wymieszaj z figami.
Ciasto podzielić na dwie równe części. Uformuj każdy kawałek w 12 - na 2-calowy dziennik i umieść na blachach do pieczenia.
Piec do gotowane przez, ale nadal miękkie, o 30 protokół.
Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, użyj ząbkowanego noża do cięcia biszkoptów na kawałki o grubości 3/4 cala.
Miejsce z powrotem na blasze do pieczenia i piec do wyschnięcia i tosty, o innym 10 protokół.
Przenieś do stojaka z drutu, aby zakończyć chłodzenie.