Biszkopty Czekoladowo-Wiśniowe
Biszkopty czekoladowo-wiśniowe to bezmleczne deser. Ten przepis służy 40 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, cukier, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Biszkopty czekoladowo-wiśniowe, Biszkopty czekoladowo-wiśniowe, oraz Biszkopt Czekoladowo-Pistacjowo-Wiśniowy.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Mąki i sól połączyć w misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Ubij cukier i jajka mikserem z dużą prędkością, aż będą gęste i blade (około 4 minut).
Dodaj olej i ekstrakty, ubijając aż do dobrze wymieszanego.
Dodaj mieszaninę mąki, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania. Wymieszaj wiśnie i wiórki czekoladowe.
Podzielić ciasto na pół; obrócić na blachę do pieczenia pokrytą sprayem do gotowania. Uformuj każdą porcję w 10-calową rolkę i spłaszcz do 1-calowej grubości.
Piec w 350 przez 25 minut lub do lekko rumiane.
Usuń rolki z blachy do pieczenia; cool 10 minut na stojaku z drutu. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Pokrój każdą rolkę po przekątnej na 20 (1/2 cala) plastrów.
Kłaść plastry, ściąć boki w dół, na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 325 przez 10 minut. Odwróć ciasteczka i piec dodatkowe 10 minut (ciasteczka będą lekko miękkie w środku, ale twardnieją, gdy ostygną).
Wyjąć z blachy do pieczenia; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.