Biszkopty boczkowe z pieczonym masłem jabłkowym
Herbatniki z boczkiem z pieczonym masłem jabłkowym mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 20 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieczone masło jabłkowe, mąkę, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Biszkopty boczkowe z pieczonym masłem jabłkowym, Jabłko Bekon Lepkie Herbatniki, oraz Herbatniki z solą i pieprzem z masłem Boczkowym.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, aż ostry, o 8 protokół.
Odcedzić na papierowych ręcznikach, a następnie drobno posiekać.
Wlać tłuszcz z boczku do małej miski i ostudzić; przechowywać w lodówce do stałej.
W misce ubić mąkę z solą, proszkiem do pieczenia i sodą oczyszczoną.
Dodać 5 łyżek tłuszczu zimnego boczku. Palcami delikatnie wymieszaj go z mąką, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek. Wymieszaj śmietanę i posiekany boczek, aż powstanie luźne ciasto. Zeskrobać na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagnieść delikatnie, aż będzie gładka.
Rozwałkuj ciasto na prostokąt 10 na 12 cali o grubości około 1/2 cala.
Pokroić w kwadraty 2 1/4 cala i przenieść do nieczystej blachy do pieczenia.
Piec ciastka przez 22 minuty, lub do złotego koloru.
Ostudzić lekko na drucianym stojaku i podawać z pieczonym masłem jabłkowym.