Biszkopt Żurawinowo-Pistacjowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj herbatników żurawinowo-pistacjowych. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 41 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, pistacjowy pudding instant i ciasto napełniania mix, jajka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Biszkopt Żurawinowy Pistacjowy, Biszkopt żurawinowo-pistacjowy, oraz Biszkopt Żurawinowy Pistacjowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. w dużej misce, wymieszać razem mix cookie, Mix budyń i mąkę. Wymieszać z roztopionym masłem i jajkami do uzyskania miękkiego ciasta. Wymieszać z pistacjami i żurawiną. Podziel ciasto na pół. Na każdej z 2 arkuszy ciasteczek, uformuj połowę ciasta na 15x2-calowy kłodę.
Piec 18 do 20 minut lub do złotego koloru. Schłodzić na arkuszach ciasteczek 20 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 121°.
Umieść dzienniki na desce do krojenia.
Pokroić w poprzek na plastry 3/4 cala.
Umieść plastry wycięte boki w dół na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek.
Piec 40 minut, obracając raz. Natychmiast usuń z arkuszy ciastek do regałów chłodzących. Fajne 10 minut. Drobnym sitkiem lekko posypać ciastkami cukier puder. Przechowywać luźno przykryte.