Biszkopt z żurawiną i pistacjami

Biszkopt z żurawiną i pistacjami
Przepis żurawinowy i pistacjowy biszkopt może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 2 godziny i 55 minut. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, cukier granulowany, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Biszkopt Żurawinowy Pistacjowy, Biszkopt żurawinowo-pistacjowy, oraz Biszkopt Żurawinowy Pistacjowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku. Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać odmierzoną mąkę, proszek do pieczenia i sól w średniej misce, aby rozbić grudki i napowietrzyć; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieść cukier i masło w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek i ubijaj na średniej prędkości, aż będzie puszyste i jasne, około 3 minut. Zatrzymać mikser i zeskrobać trzepak i boki miski gumową szpatułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać jajka, skórkę i wanilię i wymieszać do połączenia, około 1 minuty. Zatrzymać mikser i zeskrobać trzepak i boki miski za pomocą gumowej szpatułki.Włącz mikser do niskiego poziomu i powoli dodaj zarezerwowaną mieszaninę mąki, mieszając aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać żurawinę i pistacje i wymieszać do równomiernego połączenia.Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą i podzielić na 2 równe porcje. Używając rąk i w razie potrzeby polewając je, uformuj każdą porcję w 10 --1-1/2- calowy prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Przenieść prostokąty na przygotowaną blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Piec do jasnego złocistego brązu, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Wyjmij patelnię do stojaka z drutu i pozostaw do ostygnięcia przez 15 minut. W międzyczasie zmniejsz temperaturę piekarnika do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Usuń prostokąty na deskę do krojenia (zarezerwuj blachę do pieczenia i pergamin). Za pomocą ząbkowanego noża, przeciąć każdy prostokąt w poprzek na niewielkiej przekątnej na kawałki o grubości 1/2 cala, które mają około 4 cale długości. Odrzuć elementy końcowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
10
Umieść pozostałe kawałki płasko na zarezerwowanej blasze do pieczenia, rozstaw je co najmniej 1/4 cala od siebie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
11
Piec przez 15 minut. Flip biszkopty i piec, aż szczyty są suche w dotyku i światło złoty brąz, o 15 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Umieść blachę do pieczenia na stojaku z drutu i niech biszkopty ostygną całkowicie na blasze, co najmniej 30 minut.Roztopić czekoladę, jeśli używasz, w małym rondlu na małym ogniu. (Alternatywnie, roztopić czekoladę w kuchence mikrofalowej, mieszając co 30 sekund, aby uniknąć przypalenia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
BiscottiBiscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
13
Przenieś go do małej plastikowej torebki zamykanej, wyciąć około 1/16 cala od jednego dolnego rogu i skropić czekoladę nad biszkoptem w zygzakowaty wzór.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
BiscottiBiscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
14
Niech biszkopty siedzieć, aż czekolada ustawi, o 30 protokół. Ciasteczka mogą być przechowywane w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
BiscottiBiscotti
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 55 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia5
Magazyn