Krab i grzyb Bisque może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 302 kalorie, 15g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, zielonej cebuli, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Spróbuj Krab Bisque, Krab Bisque, oraz Krab Bisque dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
1/4 szklanki masła rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu, dodać cebulę i kolejne 4 składniki. Gotować, często mieszając, 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Zdjąć z patelni; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Roztopić pozostałe masło w tym samym rondlu na małym ogniu; dodać mąkę, mieszając, aż będzie gładka. Gotować 1 minutę, stale mieszając. Stopniowo mieszać w mleku. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż zgęstnieje i bąbelki. Wymieszać z mieszanką cebuli, mieszanką cytrynową, ostrym sosem i pół na pół. Doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Zmniejszyć ogień; wymieszać mięso krabowe. Gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, często mieszając. Wymieszać z sherry i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Crabmeat
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Laguna Winery Russian River Chardonnay z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.