Biszkopt Czekoladowo-Orzechowy
Czekoladowo-orzechowe biszkopty mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 60 porcji z 84 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, skórkę pomarańczową, orzechy laskowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Biszkopt Czekoladowo-Orzechowy, Biszkopty czekoladowo-orzechowe, oraz Czekolada Z Orzechami Laskowymi Biscotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, ubić masło i cukier, aż będzie gładka. Ubić w jajka, skórka pomarańczowa, i wanilii, aż dobrze wymieszane, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby.
W innej misce wymieszaj mąkę i proszek do pieczenia. Wymieszać lub ubić do mieszaniny masła, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z orzechami laskowymi.
Łyżka 1 szklanka ciasta w dollops dół długości masłem lub gotowania pergaminu pokryte 12-przez 15-calowy blachy do pieczenia, 1 cal od krawędzi. Łyżka kolejny 1 szklanka ciasta w dół długości drugiej stronie arkusza. Mąką palce, wkleić każdy pasek ciasta do płaskiego 13-calowy Bochenek, około 1/2 cala grubości i 2 cale szerokości. Powtórz z pozostałym ciastem (ciasto może stać podczas pieczenia pierwszych bochenków).
Pieczemy bochenki w piekarniku 350 na złoty kolor, 15 do 20 minut; jeśli piecze się więcej niż jedną patelnię na raz, Zmień pozycje patelni w połowie pieczenia.
Ostrym nożem pokrój bochenki w poprzek na plasterki o grubości 3/4 cala. Oddzielić plastry lekko i zakończyć każdy na wyciętej stronie.
Wróć do piekarnika i piec, aż ciasteczka będą nieco ciemniejsze i jędrne i suche w dotyku, 15 do 20 minut dłużej. Delikatnie wsuń biszkopty na stojaki, aby całkowicie ostygły.
W misce ustawionej na patelni z ledwo gotującej się wody (dno miski nie powinno dotykać wody), często mieszać kawałki czekolady, aż stopi się i gładkie, o 5 protokół.
Czekoladę rozprowadzić po jednej stronie każdego biszkoptu.
Umieścić ciasteczka w jednej warstwie, czekolada do góry, na blachach do pieczenia, i schłodzić, aż czekolada jest jędrna, o 20 minut.