Bistro Pizza Z Grillowanym Kurczakiem
Bistro Pizza z grillowanym kurczakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pomidorów śliwkowych, ser feta pomidorowo-bazyliowy, ser mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka Bistro, Grillowany kurczak, szparagi i pieczarki Pizza z Blackbird Bakery Pizza Crust, oraz Bistro Herbed Chicken.
Instrukcje
Rozwiń ciasto i umieść na lekko nasmarowanej 18 - x 12-calowym arkuszu wytrzymałej folii aluminiowej. Zaczynając od środka, naciśnij ciasto rękami, aby utworzyć prostokąt o wymiarach 13 x 9 cali.
Wymieszaj ciasto równomiernie z oliwą z oliwek.
Odwróć ciasto na ruszt do gotowania na grillu; odklej folię. Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (300-35
2 do 3 minut lub aż spód ciasta będzie złoty kolor. Obróć ciasto i grilluj, przykryte pokrywą grilla, od 1 do 2 minut lub do momentu, aż dno się ustawi. Ostrożnie usuń skórkę z grilla na wyłożoną folią aluminiową blachę do pieczenia.
Kuchenka mikrofalowa sos do pizzy w małej szklanej misce w wysokiej 30 sekund lub do ciepłego, mieszając raz.
SOS rozprowadzić równomiernie na skórce; top z pomidorami i kurczakiem.
Posypać serem i bazylią. Powrót pizzy na ruszt do gotowania (pizza powinna się łatwo przesuwać). Grill, pokryte pokrywą grilla, 3 do 5 Więcej minut lub aż ciasto jest zrobione i ser topi się.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.