Bison Burger Panini Melt

Bison Burger Panini Melt
Bison Burger Panini Melt może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 477 kalorii, 26g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Mieszanka bułek kanapkowych, zmielony Żubr, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt, Ranch Bison Burger, oraz Panini Z Grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Delikatnie połączyć zmielone żubry z natką pietruszki, 2 łyżki ostrej galaretki z papryką i solą. Uformuj mieszaninę na 4 równe paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żubr MielonyŻubr Mielony
Galaretka PieprzowaGalaretka Pieprzowa
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2
Rozgrzać lekko naoliwioną prasę panini lub patelnię grillową na średnim ogniu i gotować hamburgery, naciskając je lekko (jeśli używasz patelni grillowej, przekręć je w połowie) około 2-3 minut. (Użyj termometru do mięsa, aby sprawdzić, czy hamburgery osiągnęły 160.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Prasa PaniniPrasa Panini
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
3
Przenieść na talerz.
4
Umieścić hamburgery na dolnych stronach bułek, a każdy z nich posmarować 1 łyżką galaretki z ostrej papryki. Wierzch z cebulą i plasterkiem sera. Wierzch drugą połówką bułki i połóż z powrotem na patelni panini lub patelni grillowej z ciężką pokrywką na wierzchu. Naciśnij około 3 minut (obracając się w połowie, jeśli używasz patelni do grillowania) na średnie lub do momentu, gdy chleb będzie złoty kolor i burger zostanie ugotowany do pożądanej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka PieprzowaGalaretka Pieprzowa
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa PaniniPrasa Panini
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn