Biscuit Tortoni
Biscuit Tortoni może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 218 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz okruchy makaronu migdałowego, brandy, dodatkową bitą śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Cherry Tortoni, Świąteczne Tortoni, oraz Cherry Tortoni.
Instrukcje
Ubić białko jaja (w temperaturze pokojowej) w średniej misce do uzyskania piany. Stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż 1 szklankę bitej śmietany i okruchów makaronu, rezerwując 1 łyżkę okruchów do dekoracji.
Dodaj 3 łyżki brandy i sok wiśniowy.
Umieść osiem pojedynczych papierowych kubków na muffinki na patelni. Łyżka mieszanki równomiernie do filiżanek. Lekko przykryć folią i zamrozić, aż zestaw.
Każdą dolać z dodatkiem bitej śmietany, posypać okruchami makaronu, a na wierzch wisienką.
Podawać na pojedynczych talerzach deserowych.