Biscotti Chocolate 3 Layer Cake

Biscotti Chocolate 3 Layer Cake
Biscotti Chocolate 3 Layer Cake może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 150g białka, 633g tłuszczu, oraz w sumie 9725 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 53,19 zł / porcja, ten przepis okładki 83% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz olej roślinny, mąkę, pomarańczową marmoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Tort Mrocznego Rycerza (Tort Potrójnie Czekoladowy), Sześciowarstwowe ciasto czekoladowe z nadzieniem z pianki tostowej i polewą czekoladową Słodowaną, oraz 4 warstwowe ciasto czekoladowe Brownie z lukrem z masła orzechowego i czekoladowym Ganache dla podobnych receptur.

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoolejek cynamonowy, opcjonalnieolejek cynamonowy, opcjonalnie2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweprażone migdały w plasterkach (Marcona Spanish to świetny wybór)prażone migdały w plasterkach (Marcona Spanish to świetny wybór)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo2 łyżki plus 2 łyżeczki zimnego masła, podzielone2 łyżki plus 2 łyżeczki zimnego masła, podzielone2warzywo (np. szpinak)1-1/4 łyżeczki suszonych płatków pietruszki, podzielonych1-1/4 łyżeczki suszonych płatków pietruszki, podzielonych3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemaślanka, dobrze wstrząśniętamaślanka, dobrze wstrząśnięta2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegorąca kawa parzonagorąca kawa parzona3larges(częściowo & )(częściowo & )5911 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweMarmolada pomarańczowa, rozgrzana (można użyć maliny,jeżyny)Marmolada pomarańczowa, rozgrzana (można użyć maliny,jeżyny)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweLikier, faretti biscottiLikier, faretti biscotti1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosól morska (Fleur de Sel)sól morska (Fleur de Sel)454papryka habaneropółsłodka czekolada, dobrej jakościpółsłodka czekolada, dobrej jakości2Spód: okruszki z herbatników graham1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło niesolonemasło niesolone3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniesłodzone kakao w proszku (użyłam 1/2 specjalnego ciemnego i 1/2 zwykłego)niesłodzone kakao w proszku (użyłam 1/2 specjalnego ciemnego i 1/2 zwykłego)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomleczne czekoladki hershey®'s kisses®mleczne czekoladki hershey®'s kisses®1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Brancaia Chianti Classico Riserva z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.
Brancaia Chianti Classico Riserva
Brancaia Chianti Classico Riserva
Ta Chianti Classico Riserva pokazuje tropikalne i czarne aromaty owoców, z nutami orzechów i migdałów na podniebieniu. Wykonane z najlepszych winogron Sangiovese z dwóch naszych winnic estate, Brancaia Estate i Poppi Vineyard, to wino ma gęsty, rubinowo-czerwony kolor i długie, aromatyczne wykończenie.Mieszanka: 80% Sangiovese, 20% Merlot
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia71
Magazyn