Big Bear Stew
Need a dairy free main course? Big Bear gulasz może być znakomity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 479 kalorii, 54g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, oliwę z oliwek, marchew i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć margarynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Icebox jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest solidne. Spróbuj Duże i puszyste pieczone naleśniki z maślanką, Miód Miś Dip, oraz Pluszowy Miś dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać mąkę, oregano, sól i pieprz.
Umieścić mięso niedźwiedzia w misce trochę na raz i dobrze płaszcz.
Rozgrzać olej i masło na dużej patelni. Usmaż mięso niedźwiedzia, aż zbrązowieje.
Odcedzić na ręcznikach papierowych.
Napełnij duży holenderski piekarnik 2 do 3 litrów wody.
Dodaj mięso niedźwiedzia, cebulę, bulion wołowy, liście laurowe, ziemniaki, grzyby marchew i rzepa. Gotować na średnim ogniu przez 2 do 3 godzin.
Dodaj więcej wody w razie potrzeby.