Big Bear Stew

Big Bear Stew
Need a dairy free main course? Big Bear gulasz może być znakomity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 479 kalorii, 54g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, oliwę z oliwek, marchew i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć margarynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Icebox jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest solidne. Spróbuj Duże i puszyste pieczone naleśniki z maślanką, Miód Miś Dip, oraz Pluszowy Miś dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać mąkę, oregano, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
2
Umieścić mięso niedźwiedzia w misce trochę na raz i dobrze płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Rozgrzać olej i masło na dużej patelni. Usmaż mięso niedźwiedzia, aż zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
4
Odcedzić na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
5
Napełnij duży holenderski piekarnik 2 do 3 litrów wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
6
Dodaj mięso niedźwiedzia, cebulę, bulion wołowy, liście laurowe, ziemniaki, grzyby marchew i rzepa. Gotować na średnim ogniu przez 2 do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
RzepaRzepa
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
7
Dodaj więcej wody w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia49
Magazyn