Biały Kurczak Chili
Przepis Biały kurczak Chili jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 438 kalorii, 33g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Super Bowl. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać chili w proszku, ciężki krem, liście kolendry, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj 6th Annual Chili Contest: wpis # 6-Crock Pot Jalapeno Popper White Chicken Chili, Chipotle Biały kurczak Chili z kukurydzą i białą fasolą {bezglutenowy}, oraz dad ' s white chicken chili dla podobnych receptur.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili w menu? Spróbuj sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava
Wina wykorzystywane do produkcji cava są wybierane z wielką starannością i podlegają okresowi leżakowania wynoszącemu co najmniej cztery lata. Po 24 miesiącach – i raz w roku – dojrzewające butelki poddawane są technice déplacé, która polega na wytrząsaniu butelek w celu homogenizacji drożdży i uzyskania większej ekstrakcji pod względem ich aromatycznego i smakowego potencjału w ciągu ponad 48 miesięcy leżakowania. Rezultatem jest delikatna cava o jasnożółtym zabarwieniu, jasnych złotych odcieniach i niesamowitym blasku, a także ciekawe, złożone i mocne bukiety.Mieszanka: 60% Xare-lo, 20% Macabeo i 20% Parellada