Biała ryba z cytrynowym winegretem
Sieja z cytrynowym winegretem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 555 kalorii, 38g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.96 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól i pieprz, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Kolacja: Grillowana Sałatka z białej ryby z pomidorami i estragonem Vinaigrette, Prosta Sieja z cytryną i ziołami, oraz Nadziewane Muszle Z Wędzoną Sieją W Cytrynowym Sosie Beszamelowym.
Instrukcje
Podgrzać 2 łyżki oleju w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj szalotki i saute do miękkości, o 2 protokół.
Dodaj radicchio i saute aż zwiędną, o 5 protokół.
Dodać fasolę i bulion, i gotować, aż fasola są podgrzewane przez, często mieszając, o 5 protokół. Doprawić mieszankę radicchio do smaku solą i pieprzem.
W międzyczasie podgrzej 3 łyżki oleju na 14-calowej (lub 2 mniejsze) patelni nieprzywierającej na średnim ogniu.
Filety posypać solą i pieprzem. Zagrzebać filety w mące, aby całkowicie pokryć. Wstrząsnąć nadmiar mąki i smażyć 3 filety na każdej patelni, aż będą złociste i po prostu gotowane przez, o 3 protokół na stronę.
Łyżka mieszanki radicchio na środku talerzy. Na wierzchu filety.
Skropić winegret i podawać natychmiast.
Zmiksuj sok z cytryny, pietruszkę, czosnek, skórkę z cytryny, sól i pieprz w blenderze. Po uruchomieniu maszyny stopniowo mieszaj olej. Doprawić winegret do smaku solą i pieprzem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.