Biała Pizza

Biała Pizza
Biała Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 584 kalorie. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka pieczonego czosnku sos alfredo, parmezan, ciasto pizza crust, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biała Pizza, Biała Pizza, oraz Najlepsza Biała Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw grill do bezpośredniego gotowania na średnim ogniu. Ruszt olejowy, gdy jest gotowy do rozpoczęcia gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Ostrożnie wyjąć ciasto na pizzę z puszki. Rozwiń ciasto i połóż na gorącym naoliwionym grillu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Niech gotować 2 protokół i odwrócić za pomocą arkusza cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Rozłóż sos Alfredo na pizzy pozostawiając 1-calową granicę. Następnie, top z pozostałych składników w kolejności wymienionych. Przykryć i gotować 8 do 10 minut, lub aż ser topi się i zaczyna bańki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos AlfredoSos Alfredo
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Podawać na gorąco.
6
INDOOR: Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. lekko spryskaj blachę do pieczenia sprayem do gotowania; odstawić. Ostrożnie rozwałkuj ciasto i połóż na przygotowanej blasze do pieczenia. Naciśnij ciasto palcami, aby utworzyć prostokąt o wymiarach 13 na 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Piec w nagrzanym piekarniku przez 7 minut lub aż skorupa po prostu zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Wyjąć skórkę z piekarnika i góry zgodnie z zaleceniami. Wróć do piekarnika na 8 do 10 minut, lub do momentu, gdy skorupa będzie złotobrązowa, a ser topi się i zaczyna bąbelkować.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn