Biała gorąca czekolada z mieszadłami Marshmallow
Biała gorąca czekolada z mieszadłami Marshmallow może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.33 za porcję. Jedna porcja zawiera 556 kalorii, 7G białka, oraz 33g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Mieszanka agawy, czekolady, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, White Chocolate Marshmallow Pops, oraz Biała Czekolada-Marshmallow Rolled Fondant dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyposażenie specjalne: osiem 6-calowych lizaków lub patyczków do lodów
Do mieszadeł: wyłożyć małą blachę do pieczenia za pomocą wosku lub papieru do pieczenia.
Umieść czekoladę w małej misce na patelni z ledwo gotującą się wodą. Mieszaj, aż czekolada się rozpuści i mieszanina będzie gładka. Włóż patyczek lizaka do każdej pianki. Zanurz pianki w czekoladzie, pozwalając nadmiar czekolady kapać z powrotem do miski.
Umieść na przygotowanej blasze do pieczenia i przechowywać w lodówce, aż czekolada ustawi, 20 protokół.
Mleko migdałowe, cynamon i gałkę muszkatołową ubić w rondlu 5-quart. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Zdjąć patelnię z ognia i dodać białą czekoladę i agawę. Stale mieszaj, aż czekolada stopi się i mieszanina jest gładka, 2 minuty. Utrzymuj ciepło na małym ogniu, aż będzie gotowe do podania.
Gorącą czekoladę wlać do kubków i wymieszać z mieszadłami marshmallow.