Biała fasola i Indyk Chili
Przepis biała fasola i Indyk Chili może zaspokoić Amerykański głód w przybliżeniu 30 minut. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,46 zł za porcję. To danie główne ma 301 kalorii, 31g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, granatową fasolę, tortillę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać tortillę można śledzić to danie główne z Tortilla Torte jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Spróbuj Resztki indyka lub mielonego indyka i fasoli Pinto białe Chili z limonką (bezglutenowe), Indyk i biała fasola Chili, oraz Biała Fasola Indyk Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu na średnim ogniu, gotować cebulę i czosnek w oleju 5 minut, mieszając od czasu do czasu. Pokruszyć indyka w rondlu, posypać chili w proszku, kminkiem i solą. Gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj pomidory, fasolę, paprykę i sos picante. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Piekarnik rozgrzać do 375 stopni F.
Umieść paski tortilla na blasze do pieczenia.
Piec 8 minut lub do złotego koloru. Chochle chili do misek. Wierzch z paskami tortilla i pożądanymi dodatkami.