Biała Fasola Huevos Rancheros
Biała fasola Huevos Rancheros może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 665 kalorii, 31g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.68 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, jajka, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Biała Fasola Huevos Rancheros, Czarna Fasola Huevos Rancheros, oraz Fasola i ser Huevos Rancheros.
Instrukcje
W średnim rondlu podgrzać 2 łyżki oleju.
Dodać czosnek i połowę cebuli i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż zmiękną, o 5 protokół.
Dodaj pomidory, chipotle i sos adobo i gotować na małym ogniu, mieszając, aż pomidory są podzielone, ale nadal są nieco grube, o 20 protokół. Wymieszać z sokiem z limonki i kolendry i doprawić solą i pieprzem; zachować ciepło.
Tymczasem na średniej patelni podgrzać 2 łyżki oleju, aż się połysk.
Dodać pozostałą cebulę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż zmiękną, o 5 protokół.
Dodać szynkę i gotować, mieszając, aż rumiane, o 5 protokół.
Dodać fasolę i wodę, doprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanie małym ogniu, zacierania, o 10 protokół.
Rozgrzej brojlery. Łyżka mieszanki fasoli do 6 żaroodporne płytkie miski i góry z 2 składane tortille. Ustaw miseczki na solidnej blasze do pieczenia.
W dużej patelni nonstick podgrzać 1 łyżkę oleju. Crack 4 jajka na patelni i gotować na umiarkowanym ogniu, aż do dna są po prostu ustawić, O 2 protokół.
Przenieść 2 jajka do każdej miski. Powtórz jeszcze 2 razy z pozostałym olejem i jajkami.
Posypać jajka fresco queso. Smażyć jajka 6 cali od ognia przez około 1 minutę, aż ser jest lekko rumiane i żółtka są po prostu ustawić. Łyżkę ciepłej salsy pomidorowej na wierzchu i podawać z kwaśną śmietaną.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.
![EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir]()
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.