Biała Zapiekanka Z Kurczakiem Enchilada Slow-Cooker

Biały kurczak Enchilada Slow-Cooker zapiekanka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 644 kalorie, 49g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz udka z kurczaka, skondensowany krem z rosołu, tortille z mąki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Slow Cooker Biały Kurczak Enchilada Zapiekanka, Slow-Cooker Green Chile-Zapiekanka Z Kurczaka Enchilada, oraz 365 dni wolnego gotowania: do powolnej zapiekanki Enchilada.
Instrukcje
Umieścić kurczaka w garnku, przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Nadal gotować, aż kurczak jest gotowy, około 10 minut.
Odcedzić, pozostawić do ostygnięcia kurczaka i pokroić na małe kawałki.
Umieścić kawałki kurczaka w dużej misce. Wymieszać z zupą, czosnek, śmietana, i zielone chiles.
Spryskaj wnętrze powolnej kuchenki lekko nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Tortille Tear na kawałki, i ułóż połowę kawałków w jednej nakładającej się warstwie na dnie powolnej kuchenki. Ułóż połowę kurczaka, połowę zupy i połowę sera na wierzchu. Powtórz z pozostałymi tortillami, kurczakiem, zupą i serem. Góra z czarnymi oliwkami.
Gotować na niskim ustawieniu przez 3 do 4 godzin. Top ze szczypiorkiem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować, jest Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé z Pinot Noir. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.