Bezy Nadziewane Malinami
Bezy wypełnione malinami to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 153 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 2. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka wina, szczypta soli, białka jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Bezy Malinowe Nadziewane Czekoladą, Bezy Nadziewane Czekoladą, oraz Bezy Nadziewane Kremem Mocha.
Instrukcje
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Narysuj 2 (4-calowe) koła na papierze; Odwróć papier. Odstawić blachę do pieczenia.
Ubijaj pierwsze 4 składniki z dużą prędkością miksera elektrycznego, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać 2 łyżki cukru, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż powstaną sztywne szczyty i cukier rozpuści się (2 do 4 minut). Delikatnie złożyć migdały.
Wymieszaj masę z białka jaj na okręgi na papierze, tworząc boki, tworząc skorupę.
Piec w temperaturze 225 przez 1 godzinę i 20 minut. Wyłącz piekarnik. Schłodzić w piekarniku 2 godziny z zamkniętymi drzwiami piekarnika. Ostrożnie wyjmij z papieru; pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojakach z drutu.
Połączyć maliny, Wino i 1 łyżkę cukru; odstawić 1 godzinę.
Układamy bezy na 2 talerzach deserowych. Mieszankę malin rozsypać równomiernie na bezy.
Dekoruj gałązkami mięty, w razie potrzeby.