Bezy Miętowe

Bezy Miętowe
Bezy miętowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 2 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 9 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 60. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka barwników spożywczych, cukier puder, ekstrakt z mięty pieprzowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Bezy Miętowe, Bezy Miętowe, oraz gorzka czekolada miętowa bezy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 93°. Wyłóż arkusz do pieczenia z pergaminem. Używając miksera elektrycznego, ubijaj białka i sól na średnich wysokichprędko, aż będą białe i spienione, około 1 minuty. Po uruchomieniu miksera stopniowo dodawajsugar w 3 dodatkach, bijąc przez 2 minuty między każdym dodatkiem. Beat until firmpeaks tworzą, o 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać cukier w proszku i ekstrakt z mięty pieprzowej; ubić, aby zmiksować, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Mięty PieprzowejEkstrakt Z Mięty Pieprzowej
CukierCukier
3
Zabarwienie kropkami na powierzchni bezy;nie mieszać (zabarwienie utworzy się wirowo podczas orurowania). Łyżka bezy do pastylki wyposażonej w końcówkę 1/2". (alternatywnie, łyżką do plastikowej zamrażarki, a następnie wyciąć 1/2" off 1 rogu.) Twist top; rura 1 "rund na przygotowanym arkuszu, odstęp 1" od siebie.
4
Piec bezy do wyschnięcia, ok. 2,5 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Pozostaw do ostygnięcia całkowicie, około 1 godziny (bezy będą chrupiące, gdy ostygną). zrób z wyprzedzeniem: może być wykonany 2 dni wcześniej.Przechowywać hermetycznie w temperaturze pokojowej pomiędzy arkuszami pergaminu lub papieru woskowanego.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn