Bezy Kokosowo-Pistacjowe
Bezy kokosowo-pistacjowe to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 46 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, białka jaj, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezy pistacjowe z letnimi jagodami, Syropowe śliwki z pistacjowymi bezami, oraz Bezy Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 i ustaw stojaki w środkowej i dolnej części. Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
W robocie kuchennym pulse kokosa, 1/3 szklanki cukru i skrobi kukurydzianej, aż drobno zmielone. W misce stojącego miksera elektrycznego wyposażonego w trzepaczkę, ubij białka i sól ze średnią prędkością, aż utworzą się jędrne szczyty.
Dodać pozostałe 2/3 szklanki cukru, 1 łyżkę stołową na raz, i ubić do sztywności. Wchodzisz w mieszaninie kokosowej.
Przełożyć bezę do worka z ciastem wyposażonego w końcówkę Gwiazdy o średnicy 1/2 cala. Rury 1 1/2-calowe kopce bezy na blachy do pieczenia, o 1 cal od siebie.
Posypać pistacjami i piec przez 25 minut, aż bezy są bardzo lekko rumiane i ustawić, ale nie suche; przesunąć arkusze z góry na dół iz przodu do tyłu w połowie nawet pieczenia. Wyłącz piekarnik, otwórz drzwi o 8 cali i pozostaw bezy do wyschnięcia na 1 godzinę.
Przenieś blachy do pieczenia na stojaki i niech ciasteczka ostygnie całkowicie.