Bezy Czekoladowo-Pistacjowe
Bezy czekoladowo-pistacjowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 49 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 36 i kosztuje 15 centów za porcję. Mieszanka słodko-gorzkiej czekolady, białka, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Bezy Kokosowo-Pistacjowe, Syropowe śliwki z pistacjowymi bezami, oraz Bezy pistacjowe z letnimi jagodami.
Instrukcje
Linia dwa 10-by-15-calowe blachy do pieczenia z gotowania pergamin lub silikonowe wkładki do pieczenia. W misce, z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, ubij białka i sól, aż utworzą się sztywne (ale nie suche) szczyty, 2 do 4 minut. Zmniejszyć prędkość do średniej i dodać cukier stopniowo, ubijając, aż się rozpuści i białka są błyszczące i jak krem marshmallow w konsystencji, o 3 protokół.
Za pomocą elastycznej szpatułki delikatnie złóż czekoladę, pistacje i skórkę pomarańczową.
Drop mieszaniny w porcjach łyżki około 1 cala od siebie na blachach do pieczenia. W razie potrzeby obracaj tylną część łyżki (lub palcem) wokół ciastek, aby uformować kształt.
Piec w piekarniku konwekcyjnym 250 regularnym lub 225, aż pojawią się bezy i dopiero zaczynają bladego złota na krawędziach, około 50 minut, zmieniając pozycje blachy do pieczenia w połowie pieczenia. Wyłączyć piekarnik i pozostawić ciasteczka wewnątrz na arkuszach, aż do wyschnięcia w środku (złamać jeden do testu), co najmniej 4 godziny lub do przechowywania hermetyczne w temperaturze pokojowej do 2 tygodni.