Bezowe Candy Canes
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Beza candy laski może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 15 kalorii. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 42. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz krem z kamienia nazębnego, ekstrakt z mięty pieprzowej, różowy żel food color i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Bezowe Candy Canes, Cukierki bezowe i świąteczny deser, oraz Lemon Candy Canes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 93°. linia 2 arkusze cookie z gotowania pergaminu papieru lub folii. W dużej misce ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego mikserem elektrycznym na dużej prędkości,aż się spieni. Stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż beza będzie sztywna i błyszcząca. Ubić w ekstrakcie z mięty pieprzowej.
Dopasuj dużą ozdobną torbę z końcówką Gwiazdy 1/4 cala. Za pomocą małego pędzla pomaluj 3 do 4 równomiernie rozmieszczone paski koloru spożywczego na wewnętrznej stronie dekorującej torby, od czubka do górnej krawędzi. Ostrożnie łyżka bezy do worka. Wyłożyć 2 laski cukierków 1/2 cala na wyłożone papierem arkusze ciastek.
Piec około 1 godziny lub do wyschnięcia, ale nie brązowy.