Bezmleczne Czerwone Jagody Mleko Migdałowe Panna Cottas

Bezmleczne Czerwone Jagody Mleko Migdałowe Panna Cottas
Need a deser bezglutenowy? Bezmleczne czerwone jagody migdałowe mleko Panna Cottas może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz sproszkowaną żelatynę kwitnącą w wodzie 2 tb, mleko migdałowe nie-mleczne, maliny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Jest dostarczany przez Go Dairy Free. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 21%. Podobne przepisy to Bezmleczne Czerwone Jagody Mleko Migdałowe Panna Cottas, Red Berry Almond Milk Panna Cottas, oraz Bezmleczna wołowina Stroganoff z mlekiem migdałowym.

Instrukcje

1
W maszynce, puree maliny i czerwoną porzeczkę razem i podzielić mieszaninę między 4-6 szklanek. Zamrozić (patrz uwaga).
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Połącz wszystkie składniki, z wyjątkiem żelatyny, w rondlu na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Podgrzać żelatynę w kuchence mikrofalowej przez 8 sekund i szybko wymieszać z mieszaniną kremu. Jeśli nie masz kuchenki mikrofalowej, Ustaw filiżankę z żelatyną w dużym rondlu z wystarczającą ilością wody, aby zbliżyć się do połowy boków żelatynowej Miski, na średnim ogniu i pozwól, aby żelatyna stopiła się w ten sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
2 Szklanki (po 3-1/2 Uncji Każda) Budyniu Cytrynowego W Rozmiarze Przekąski2 Szklanki (po 3-1/2 Uncji Każda) Budyniu Cytrynowego W Rozmiarze Przekąski
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Niech mieszanina panna cotta ostygnie do lata.
5
Wyjąć szklanki z zamrażarki i powoli wlać śmietanę na puree z czerwonych jagód i pozostawić do lodówki na co najmniej 3 godziny.W razie potrzeby udekoruj świeżymi jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
2 Szklanki (po 3-1/2 Uncji Każda) Budyniu Cytrynowego W Rozmiarze Przekąski2 Szklanki (po 3-1/2 Uncji Każda) Budyniu Cytrynowego W Rozmiarze Przekąski
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn