Bezmięsny sos do spaghetti to przepis bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański na 10 porcji. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 11 g białka i 3 g tłuszczu. Za 1,17 USD za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, cukru, ząbków czosnku i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Świetnie sprawdza się jako sos. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godziny i 50 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 71%, to danie jest solidne. Domowy bezmięsny sos do spaghetti, domowy bezmięsny sos do spaghetti i domowy bezmięsny sos do spaghetti są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W dużym garnku do zupy lub w holenderskim piekarniku podsmaż cebulę, zieloną paprykę, seler i czosnek na oliwie, aż będą miękkie.
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodać pomidory, grzyby, sos pomidorowy, koncentrat pomidorowy, wino lub wodę, cukier, ocet i przyprawy. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 1-1/2 godziny. Wyrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala