Bezglutenowy wegański Sernik z dyni przepis

Bezglutenowy wegański Sernik z dyni przepis
Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 550 kalorii, 11g białka, oraz 47 g tłuszczu. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, ekstrakt z wanilii bourbona, skrobię z tapioki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 429 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bez Pieczenia Sernik Dyniowy (Bezglutenowy, Paleo + Wegański), Bezglutenowe wegańskie Brownies orzechowe i owsiane (wegańskie, bezglutenowe, bez ziarna, bez mąki, bezmleczne, bez cukru rafinowanego), oraz Bezglutenowy Sernik Parfait Przepis.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn