Bezglutenowy Włoski Hamburger Głębokie Danie
Bezglutenowy Włoski Hamburger głębokie danie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz 4 pomidory, woda, liście oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ziemniaki, można śledzić to danie główne z Placek Ziemniaczany jako deser. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Bezglutenowe To Ja: Deep Dish Polenta Pizza, Deep Dish Żeliwna Patelnia Pizza-Bezglutenowa, oraz Bezglutenowe Deep Dish Pumpkin & Coconut Cream Pie.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. smar lub spray 11x7-cala (2-quart) szklane naczynie do pieczenia. W 10-calowej patelni, gotować wołowinę, 1 łyżeczka soli, pieprz i czosnek na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest brązowy; odcedzić.
W rondlu 3-quart, ciepła woda, masło, 1 łyżeczka soli, cebula i oregano do wrzenia.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z mlekiem i suchymi ziemniakami tylko do zwilżenia.
Odstawić na około 30 sekund lub do wchłonięcia cieczy; ubijać widelcem, aż będzie puszysta.
Połowę mieszanki ziemniaków rozprowadzić w naczyniu do pieczenia.
Warstwę z wołowiną i połowę pomidorów. Top z pozostałych ziemniaków i pomidorów; posypać serem.
Piec odkryte około 30 minut lub aż gorące i bąbelkowe.