Bezglutenowy Najlepszy Chleb Bananowy

Bezglutenowy Najlepszy Chleb Bananowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur poranny posiłek, więc dać bezglutenowe najlepsze kiedykolwiek chleb bananowy spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Ten przepis służy 16 i kosztuje 29 centów za porcję. Mieszanka bananów, masła, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1211 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Chleb Bananowy (Bez Ziarna, Bez Glutenu, Paleo, Primal), Chleb bananowy tost francuski z karmelizowanymi bananami (bezglutenowy, Paleo + bezmleczny), oraz Chleb Bananowy Bezglutenowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. dno Smarować tylko 9x5-cala lub 8x4-cala bochenek patelni ze skróceniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, ubić ciasto mix, puree banany, masło i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree BananowePuree Bananowe
Ciasto MixCiasto Mix
MasłoMasło
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wlać na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec 9-calowy Bochenek 55 do 60 minut, 8-calowy Bochenek 1 godzina 5 minut do 1 godziny 15 minut, lub do wykałaczki włożonej do środka wychodzi czysty. (
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
Umieść arkusz folii na bochenku, aby zapobiec przerostowi.) Cool 10 minut. Poluzuj boki bochenka z patelni; usuń z patelni do regału chłodzącego. Schłodzić około 1 godziny przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn