Bezglutenowy Najlepszy Chleb Bananowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur poranny posiłek, więc dać bezglutenowe najlepsze kiedykolwiek chleb bananowy spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Ten przepis służy 16 i kosztuje 29 centów za porcję. Mieszanka bananów, masła, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1211 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Chleb Bananowy (Bez Ziarna, Bez Glutenu, Paleo, Primal), Chleb bananowy tost francuski z karmelizowanymi bananami (bezglutenowy, Paleo + bezmleczny), oraz Chleb Bananowy Bezglutenowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. dno Smarować tylko 9x5-cala lub 8x4-cala bochenek patelni ze skróceniem.
W dużej misce, ubić ciasto mix, puree banany, masło i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec 9-calowy Bochenek 55 do 60 minut, 8-calowy Bochenek 1 godzina 5 minut do 1 godziny 15 minut, lub do wykałaczki włożonej do środka wychodzi czysty. (
Umieść arkusz folii na bochenku, aby zapobiec przerostowi.) Cool 10 minut. Poluzuj boki bochenka z patelni; usuń z patelni do regału chłodzącego. Schłodzić około 1 godziny przed krojeniem.