Bezglutenowy Kremowy Kurczak Z Grzybami
Bezglutenowy kremowy Kurczak z grzybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 882 kalorie, 49g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.75 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 54 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy, grzyby, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kremowa wegańska zupa z kukurydzy i czerwonej papryki (bezglutenowa, sojowa, bez orzechów, bez ziarna, bez soli), Bezglutenowy Kremowy Makaron Z Kurczakiem, oraz Kremowa Polenta bezglutenowa, kurczak i sos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kurczaka doprawić solą i pieprzem; odstawić. W 12-calowej patelni nonstick, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać grzyby do masła; gotować 5 minut, często mieszając, aż zacznie brązowieć.
W tej samej patelni, dodać przyprawiony kurczak. Gotować odkryte 8 do 12 minut, obracając raz, aż światło złoty kolor. wymieszać pieczarki i zupę. Zmniejszyć ogień; przykryć i dusić 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż sok z kurczaka jest jasne, gdy środek najgrubszej części jest cięty (co najmniej 74°).
Wyjąć kurczaka na półmisek; zachować ciepło.
Śmietanę i paprykę wymieszać z mieszanką grzybową.
Na półmisek polać kurczakiem mieszankę grzybową; podawać z gorącym ryżem.