Bezglutenowy Chleb Z Dyni Nog

Bezglutenowy Chleb Z Dyni Nog
Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 688 kalorii. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka proszku do pieczenia, mąki gryczanej, mocno brązowego cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wiele osób robiło ten przepis, a 995 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Chleb Dyniowy Bezglutenowy, Chleb Dyniowy Bezglutenowy, oraz Chleb dyniowy bezglutenowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325ºF i nasmaruj 4 mini-bochenki tins.In średniej wielkości miskę, połączyć mąki, skrobię, gumę ksantanową, przyprawy, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i salt.In duża miska, wymieszać (z dużą łyżką lub miksera) Dynia, Nog, brązowy cukier, olej, i wanilia, aż będzie gładka.Mieszać w mieszaninie mąki, aż wszystko jest po prostu połączone. Szybko staje się gładki.Podziel ciasto między przygotowane puszki, wygładzając szczyty z tyłu łyżką lub łopatką. Ciasto jest trochę grube.
Składniki, których będziesz potrzebować
Guma KsantanowaGuma Ksantanowa
Półsłodkie Chipsy Czekoladowe Lub Chipsy ToffiPółsłodkie Chipsy Czekoladowe Lub Chipsy Toffi
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
2
Pieczemy chleb przez 45 do 55 minut, lub aż będzie twardy w dotyku. Po zakończeniu chleb powinien lekko odciągnąć od patelni, będzie lekko rumiany, a wykałaczka włożona w środek bochenka powinna wyjść dość czysta (kilka małych okruchów jest w porządku).
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czarne Skręcone Liny LukrecjoweCzarne Skręcone Liny Lukrecjowe
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Niech bochenki ostygną przez 10 minut, zanim popping je do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.Oprzeć się pokusie cięcia w tych bochenków, gdy jeszcze gorące. Jak każdy chleb, będą nieco kruche, gdy będą gorące, ale idealnie ujędrnią, gdy ostygną.W razie potrzeby, skropić lukrem co najmniej 10 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn