Bezglutenowe Urodziny Śniadanie Crisp
Bezglutenowe śniadanie urodzinowe Crisp jest bezglutenowe i bezmleczne deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Jeśli masz pod ręką jabłka, sól, margarynę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Urodziny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort Urodzinowy Bezglutenowy Bez Nabiału Waniliowy, Loaded wegańskie ciasteczka śniadaniowe (bezglutenowe!) & Sponsor Spotlight: gluten FREE CALGARY....i Vitamix + więcej prezentów, oraz Bezglutenowe To Ja: Babeczki Bananowe (Na Urodziny!) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375º.
Umieść 3/4 szklanki płatków owsianych w młynku do przypraw (może być to konieczne w dwóch partiach) i mieszaj owies przez 30 sekund lub tak, lub aż zamienią się w drobny proszek lub flour.In średniej wielkości miska, połączyć świeżo przetworzonej mąki owsianej z pozostałym płatków owsianych, brązowy cukier, cynamon, i sól.
Dodać syrop klonowy i margarynę lub olej, i pokroić wszystko razem, aż duże okruchy tworzą. Jeśli mieszanka jest zbyt mokra, dodaj trochę więcej owsa lub brązowego cukru ... według własnych upodobań.Pokrój lub posiekaj jabłka (zostawiam skórkę na więcej błonnika) i umieść jabłka w 8 - lub 9-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia.
Posypać mieszaninę kruszonki na wierzchu jabłek, i piec przez 35 minut, lub do jabłek są ładne i miękkie, a chrupiące jest chrupiące (ale nie spalone oczywiście!).