Bezglutenowe Rosyjskie Ciasta Herbaciane

Need a bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i deser wegetariański? Bezglutenowe Rosyjskie ciasta herbaciane może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 60 kalorii. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cukier puder, jajko, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Mini Pumpkin Bundt Cakes (bezglutenowe, wegańskie, bezmleczne), Remake Pumpkin Bundt Cakes (bezglutenowe, wegańskie, wolne od Soi), oraz Bezglutenowe ciastka krabowe z pikantnym mlecznym Remoulade.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. w dużej misce, wymieszać masło, 1/2 szklanki cukru pudru, wanilię i jajko. Mieszać w Bisquick mix i orzechy, aż ciasto trzyma się razem.
Kształt ciasta na 1-calowe kulki. Na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek umieść kulki w odległości około 1 cala od siebie.
Piec 9 do 11 minut lub do zestawu, ale nie brązowy. Natychmiast usuń z arkuszy ciastek do regałów chłodzących. Lekko schłodzić.
Ciepłe ciasteczka zwijamy w cukier puder; układamy na regałach chłodzących, aby całkowicie ostygły.
Ponownie zawijamy cukier puder.