Bezglutenowe Rosyjskie Ciasta Herbaciane

Bezglutenowe Rosyjskie Ciasta Herbaciane
Need a bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i deser wegetariański? Bezglutenowe Rosyjskie ciasta herbaciane może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 60 kalorii. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cukier puder, jajko, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Mini Pumpkin Bundt Cakes (bezglutenowe, wegańskie, bezmleczne), Remake Pumpkin Bundt Cakes (bezglutenowe, wegańskie, wolne od Soi), oraz Bezglutenowe ciastka krabowe z pikantnym mlecznym Remoulade.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°. w dużej misce, wymieszać masło, 1/2 szklanki cukru pudru, wanilię i jajko. Mieszać w Bisquick mix i orzechy, aż ciasto trzyma się razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Kształt ciasta na 1-calowe kulki. Na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek umieść kulki w odległości około 1 cala od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Piec 9 do 11 minut lub do zestawu, ale nie brązowy. Natychmiast usuń z arkuszy ciastek do regałów chłodzących. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Ciepłe ciasteczka zwijamy w cukier puder; układamy na regałach chłodzących, aby całkowicie ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Ponownie zawijamy cukier puder.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn